Cautare

1113 de rezultate pentru "echipe divizia c" (2.93 secunde)
Finlanda - Romania va fi un meci extrem de interesant intre doua echipe care au ca obiectiv calificarea la Euro 2016. ... Egalul nu avantajeaza nicio echipa, dar e de asteptat ca ambele echipe sa joace prudent. ... Echipe probabile Finlanda:
Totusi, adversarele Romaniei nu sunt chiar de speriat avand in vederea ca, la fel ca si Romania, nici aceste tari nu au campionate nationale puternice sau echipe de club cu prezente constante in fazele superioare ale cupelor europene.
Un succes la limita poate asigura echipei antrenate de Iordanescu prezenta intre cele mai bune 4 echipe de pe locul al treilea (din cele 6 grupe) si calificarea in optimi.
Dupa 1-1 in timpul regulamentar, cele doua echipe s-au indreptat spre loteria penalty-urilor, unde a fost nevoie de 18 executii pentru desemnarea castigatoarei. ... Cele doua echipe au fost la egalitate, 1-1 (0-0, 1-1), la finalul prelungirilor.
Am asistat in Franta, pret de o luna, la un veritabil maraton sportiv, al carui final a umbrit pana si finala de la Varsovia a NATO, unde jucau cele mai tari echipe ale globului (cu exceptia Rusiei).
Sunt doua echipe cu stiluri de joc total diferite, sunt doua echipe bune al campionatului si sper sa isi revina si sa isi ridice stacheta. Avem nevoie de echipe bune in cupele europene, a spus Catalin Straton dupa meci.
Partea de soft a robotilor a fost creata de 14 echipe alcatuite dintr-un student al Facultatii de Electrotehnica si Electromecanica din Craiova si un student al Institutului Universitar de Tehnologie Cachan.
"Ne organizam in echipe si..."- Merita toata lauda! ... Echipe intregi de oameni vor iesi in strada si vor ajuta la deszapezirea strazilor si trotuarelor.
Astfel, ne bucuram ca liceeni din intreaga tara s-au inscris intr-un numar atat de mare in competitie, peste 40 de echipe, si ca au acceptat provocarea BASF. ... Cinci din cele 44 de echipe au ajuns in finala competitiei, care a avut loc pe 16 iulie, la Bucuresti.
Miine se incheie cel mai negru an din istoria Universitatii si incepe unul nou, care trebuie sa fie sezonul renasterii celei mai iubite echipe din Romania.
Luna septembrie a reprezentat pentru marea echipa a Universitatii Craiova debutul in Cupele Europene, debut care s-a incheiat cu eliminarea unor echipe cunoscute in Europa fotbalistica, precum:
Acest lucru reprezinta, probabil, colacul de salvare pentru jocurile sportive de la Universitatea Craiova, deoarece altfel trebuia desfiintate de la 1 ianuarie 2007 una sau doua echipe din cele trei existente, din lipsa fondurilor pentru desfasurarea activitatii in anul viitor.
Cele doua echipe oltene, Universitatea si Pandurii, se pregatesc in Cipru, respectiv Turcia, acolo fiind alte conditii fata de temperaturile si terenurile de la noi din aceasta perioada.
Cumulata cu parcursul de exceptie al unei alte echipe romanesti, Rapid, eliminata in "sferturi" chiar de "ros-albastri", zestrea de puncte stransa de trupa din Ghencea, dublata de cea din sezonul anterior, plus "bonusurile" dobandite in 2006-2007 de Dinamo si Rapid, ne-au permis sa visam la inceputul acestei toamne, cand am angrenat doua echipe in preliminariile Ligii, si, mai ales, sa avem certitudinea prezentei in cupele europene a nu mai putin de sase echipe in sezonul 2008-2009.
Unele echipe au duhovnic! ... Si, la acest capitol, nu pot sa nu ma gandesc ca, la noi, unele echipe nici psiholog nu au!
Adica speram sa aiba prestatii onorabile, pentru ca acum e mai greu, cand sunt multe echipe si se impart punctele. Iar daca punctele sunt putine, cum s-a intamplat sezonul trecut, vom ajunge iar la tururi preliminare si la un numar mai redus de echipe.
"A fost cea mai buna echipa din Divizia B", s-a laudat, ieri, liderul PD, comparand gruparea ros-albastra cu o serie de echipe divizionare, mai putin Liberty Salonta, cea care a jucat fotbal pe goluri si a reusit promovarea in Liga, din prima.
"Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Cluj si s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-18, 25-17) in cadrul etapei a 12-a din Divizia A1. ... Vom avea meciuri miercuri-sambata in compania unor echipe cu care ne luptam pentru un loc de cupa europeana", a spus Berti Vasuica, antrenor principal al formatiei craiovene.
Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
google-analytics.com